- پنجشنبه ۹ دی ۰۰
- ۱۶:۲۸
کسب مهارتهای زندگی و ارتباطی و مجهز شدن به آنها برای دانشآموزان باعث توانمند سازی، افزایش کیفیت زندگی واثر بخش تر کردن فعالیتهایشان میشود. کسی که طالب دانش باشد، وجود علاقه برایش به عنوان یک ضرورت است و کسب مهارت، تعهد و معنویت از شاخص های اثرگذار در عرصه علم به شمار می روند. دانشآموزان میباید به همراه توفیق در عرصههای علمی، به موضوع معنویت و اخلاق مداری نیز توجه نموده تا پیشرفت در تمامی رشتهها تحقق پیدا کند.
دانشآموزان امروز مدیران فردا و مغزهای متفکر آینده هستند؛ بنابراین تقویت تشکلهای دانشآموزی به خصوص انجمنهای اسلامی باید در درجه نخست قرار گیرد. علاوه بر دانشآموزان، نقش دانشجویان و دیگر اقشار جامعه نیز در تحقق اهداف درازمدت جامعه مهم ارزیابی میشود.
وظیفه آموزش و پرورش آن است که محتوای آموزشی خود را منطبق با اهداف نظام تعریف کند. آن وقت که اهداف درازمدت نظام مشخص گردید باید آموزش آغاز شود. برای برنامهریزی و اجرای این مهم از سنین خردسالی آغاز شود چون این افراد مدیران آینده و مجریان سالهای بعد هستند. دانشآموزان از امروز باید آماده شوند تا پستهای مدیریتی و سیاستگذاری را در دست بگیرند و به نحو احسن نقشآفرینی نمایند.